Voetverzorging voor vrouwen en mannen!

Hartelijk welkom en leuk dat u komt kijken op mijn website!

Mijn naam is Charisma Kempers, gediplomeerd medisch pedicure en schoonheidsspecialiste. Sinds 2017 heb ik een pedicure & beauty salon  in Enschede. Met veel plezier en enthousiasme oefen ik het vak van medisch pedicure en schoonheidsspecialiste uit. Ik ben aangesloten bij de landelijke branchevereniging Provoet en sta ingeschreven in het Procert kwaliteitsregister voor pedicures, hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundig voetverzorger behandeld worden.  Boek nu online een afspraak met onderstaande button!

Let op! U kunt bij mij alleen pinnen of indien niet mogelijk gepast contant betalen.

 

Boek nu online

 

Contact opnemen

 

 

foto8 charis

Voeten verdienen aandacht!

Voeten worden vaak vergeten terwijl ze ons gewicht dragen, de hele dag, ons leven lang. Iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Regelmatig een bezoek brengen aan de pedicure kan klachten en pijn voorkomen en verhelpen. Ik draag graag zorg voor een behandeling afgestemd op uw wensen.

Ook voor mannen kan een pedicure voordelen hebben. Gelukkig ontdekken ook steeds meer mannen het effect van goede voetverzorging. Ik geef graag verzorgingstips en advies. U kunt bij mij terecht voor medische en cosmetische voetzorg.

 Let op: U kunt bij mij alleen (bij voorkeur) pinnen of gepast contant betalen.