Gezichtsbehandelingen

Huidverzorging is het uitgangspunt voor een stralende huid! Ik bied diverse behandelingen aan voor huidverzorging en huidverbetering. Kom langs en laat jezelf en je huid verwennen!

Beauty Treatment

Dit is een ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling afgestemd op uw huidtype. Een oppepper voor de huid. Uw huid voelt weer fris, goed doorbloed en zacht aan. Afhankelijk van uw huid kan uw huid gehydrateerd,gevoed of gekalmeerd worden.

  • Huidanalyse
  • Oppervlaktereiniging
  • Dieptereiniging met peeling en vapozone of warme compressen
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Masker
  • Serum
  • Korte Gezichtsmassage
  • Dagverzorging

 

Fruitzuurbehandeling

Bij een fruitzuurbehandeling wordt gebruik gemaakt van zuren om uw huid dunner te maken waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De zuren zijn biologisch en hebben een natuurlijk effect waardoor er uitsluitend mee in de winter wordt gewerkt. Doordat de gebruikte fruitzuren geen onbekenden zijn van het menselijk lichaam is dit een biologische en veilige manier van peelen. Deze fruitzuren stimuleren de natuurlijke vernieuwing van de huid waardoor de hoornlaag vermindert. Deze behandeling wordt uitsluitend in de periode van oktober tot maart uitgevoerd. Een fruitzuurbehandeling is de perfecte behandeling om in de winter pigmentvlekken aan te pakken en te reduceren. Met een kuur kunt u uw pigmentvlekken tot bijna onzichtbaar krijgen.

Na de 1e keer ziet u al resultaat! Voor het beste resultaat wordt een kuur van minimaal 3 keer geadviseerd.

Indicatie:

  Vroegtijdige huidveroudering
  Fijne lijntjes, rimpels en littekens
  Pigmentverstoringen: verkleuringen, ouderdomsvlekken, zonbeschadiging
  Slecht doorbloede vale huid, futloze huid, rokershuid
  Vette of (niet actieve) acne-huid, ingegroeide (baard)haren

Contra-indicatie:

  Actieve herpes simplex
  Negroïde huid
  Zonverbranding
  Vitamine A-medicatie (Isotretinoine, Roaccutane)
  Rosacea