Nagelreparatie met LCN

Veel sporters, met name hardlopers en voetballers, hebben nagelproblemen. Ook zie ik veel clienten in mijn prakijk met mycose aandoeningen, in de volksmond vaak "kalknagels"genoemd. Door mijn opleiding LCN kan ik deze techniek toepassen. 

LCN Wilde Pedique plus is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Het is een moderne teennagelcorrectie, geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Deze kunststofgel kan zowel voor de cosmetische als voor medische toepassingen ingezet worden. Door de ontwikkeling van dit moderne correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer mooie en verzorgde teennagels heeft. Het is een gel die uitermate geschikt is voor het maken van een kunstnagel op de tenen. Deze eenfase gel wordt onder een UV lamp uitgehard. Door de elastische samenstelling past de gel zich prima aan bij het afwikkelen van de voet. De techniek van LCN is geschikt voor o.a. behandelen van:

  • schimmelnagels
  • afgebroken nagels
  • blauwe/ stootnagels
  • ingroeiende nagels
  • ingescheurde nagels
  • verkleurde nagels
     

Sterke verkleuringen van de nagel kunnen gecamoufleerd worden naar de kleur van het nagelbed. Als een nagel loslaat van het nagelbed, zal het juist dan ook vatbaarder zijn voor schimmels en infecties. LCN biedt dan uitkomst.   

Schimmelnagels

Wat kan ik voor u doen?

Ik kan verdikte schimmelnagels dunner frezen voor u, dit kan genezing en herstel bevorderen. Met LCN techniek en methode i.c.m een antimycosemiddel kan ik lelijke schimmelnagels veranderen in mooie, complete nagelplaten. De Pedique plus producten bevatten bovendien een wetenschappelijk getest antimycosecomponent. Ik adviseer u na de behandeling gewoon door te gaan met een middel om de schimmel te bestrijden. Na de behandeling kunnen de nagels eventueel gelakt worden met een nagellak door mij of door u zelf. 

Schaam u daarom niet langer voor uw voeten! Doe uw voeten een plezier en informeer naar de mogelijkheden!